با سلام
واقعاً من که خسته شدم ، در عجبم چرا عده ای برای تبلیغات ، عده ای دیگر رو زیر سئوال می برن
من در ابتدای بحث بسیار خوشحال بودم که یک بحث جذاب برای بررسی چند مادربرد ایجاد شده
با مطالعه صفحات چیزی دستگیرم نشد
عده ای با یوزرهای متعدد و ساخت یوزرهای جدید قصد به زیر سئوال بردن برند معتبر را دارن
بنده طرفداریکه تاز گیگا نیستم ، چون در عین حال با سایر برندها هم کار می کنم.
وجه تمایز بنده گارانتی خوب گیگا هستش که برای کسی که طالبش هست معرفی و یا خرید می کنم .
سوای این مسائل ؛
استارتر که بیان کرده : {
چند روز پیش به دنبال یک مادربورد B85 مناسب می گشتم و به توصیه یکی از دوستان به سراع مادربورد GA-B85-HD3 رفتم.برای تحقیق بیشتر به سراغ وب سایت رسمی گیگابایت و این محصول به نشانی
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-B85-HD3 (rev. 2.1)
مراجعه کردم.
اما همینطور که به مرور مشخصات این مادربورد می پرداختم متوجه نکته ای شدم.اینکه این مادربورد در 3 ورژن محتلف تولید شده وجالب هرچی ریویژنش میره بالاتره از امکانانش کاسته میشه!!!اما قیمت میره بالاتر...البته تو دنیا رو نمی دونم اما اینجا که می ره بالا تر.جالب تر اینه که مادربورد تو هر رویوژنش کوجکتر شده(از سرو تهش زدن تا قیمتش رو کم کننن )بعد هم متوجه شدم که هیتسینک رو حذف کردن و جالب اینکه ویژگی SBA اینتل رو که معمولا یک استاندارد برای ماردبورد هایی که از چیپ ست سری B اینتل می کنند هستش رو هم حذف کردن.
}
شما اینا رو بیان کردین ، بعد توی کلیپی که توی آپارات آپلود کردین ،بیان می کنید :
بعد از پرس و جو و قیمت کردن از چند مغازه به فروشنده گفتین این مدل رو به من بده
بعد آوردین دیدین اون چیزی نیست که شما انتظارش رو داشتین
یعنی شما توی اولین تاپیکتون گفتین چند رویوژن داره ، توی کلیپ دارین میگین بعد از پرس و جو و قیمت کردن از چند مغازه به فروشنده گفتین این مدل رو به من بده
چه کاریه آخه ! ؟ !
جواب ها رو کاملاً ای ساپورتر آواژنگ و شهریار عزیز گفتن
به نظرم چون قانع نشدید یوزرهای مختلف رو به حمایت از خودتون آوردین اینجا و یک بحث چندین صفحه ای رو شروع کردین
به هر دلیلی بهتره برای جذب مشتری راه های جدیدتری رو ارائه بدین ، مثل افزایش کیفیت و گارانتی
برند x زمانی برند محبوب بنده بود که الان افتضاحی بیشتر نیست ، اما تمام پست های بنده رو نگاه کنید ، توی کدوم تاپیک ، بنده برندی رو زیر سوال بردم ؟
در کدام تاپیک گیگا رو بهترین برند نام بردم ؟
بهتره قانع بشین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks